Vad du får

I DreamBig Sigma Innovation Race 2018 tävlar du som deltagare om att få realisera din grymma affärsidé genom en plats i vårt behovsdesignade acceleratorprogram.

Så varför ett behovsdesignat program? Vi vet att alla idéer har olika behov och förutsättningar för att lyckas. Därför får vinnaren tillgång till en stor variation av åtgärder för att kunna få det stöd som verkligen behövs. Stödet kan vara i form av kapital för inköp eller lön för den tid som du behöver lägga för att kunna arbeta vidare med din idé. Det kan även vara i form av tillgång till experter, t ex inom teknik och systemutveckling, hur man lägger upp bästa affärsstrategin, hur man paketerar och når ut till rätt målgrupp och inte minst hur man arbetar med sälj- och kundbearbetning.
 
Initialt i acceleratorprogrammet kommer vi tillsammans se över just ditt behov och sätta upp en plan för hur din resa till framgång kommer se ut.  Som sista steg i acceleratorprogrammet, när din idé är utvecklad och flygfärdig, arrangeras en demo-dag. Då bjuds exempelvis potentiella investerare, partners och kunder in och får lyssna till presentation av din startup.

 

Vinnaren eller vinnarna av DreamBig Sigma innovation Race 2018 får en plats i acceleratorprogrammet som ger:

Kapital

För att få ditt startup att lyfta behövs kapital. Kapital som ger dig möjlighet att investera i det som krävs för att uppnå målet och realisera drömmen.

seperator_1_op2

Kompetens

Som programdeltagare får du tillgång till Sigmas tjänsteportfölj inom strategi, teknik, sälj- och marknadsföring. Behöver du exempelvis en programmerare för att skapa en prototyp kan vi ordna det. Behövs det en snygg paketering och marknadsplan har vi kunskapen inhouse. Våra säljare finns tillgängliga för att ta fram de bästa säljstrategierna och även öppna dörrar inom flertalet branscher. Läs mer om vad som finns tillgängligt på sigmaitc.se

Nätverk

Behövs hjälp på traven att hitta rätt kontaktpersoner i näringslivet för att testa din idé eller skapa möjlighet för partnerskap? Genom Sigmas stora nätverk hjälper vi dig att få kontakt med rätt företag och personer.

Trygghet

Ibland kan ett steg ut i det okända kännas läskigt. Vi vill att du ska lyckas och vi kan hjälpa till att minska riskerna. På så vis får du trygghet och kan fokusera på idén utan huvudvärk. Det kan bland annat vara ett anställningsavtal eller en inspirerande plats att arbeta på.